Hanna Magnström och Ossama Gharbi nya praktikanter på Forum

4 oktober 2023
Hanna är socionomstudent på Uppsala universitet med ett intresse för ideellt engagemang och gör under hösten praktik på Volontärbyrån. Hon har tidigare erfarenhet av att vara engagerad inom inkludering och jämställdhetsfrågor.‌
– Från att tidigare ha varit engagerad ideellt och från min utbildning så har jag upplevt hur meningsfullt ideellt engagemang är för människor, demokratin och välfärden. Engagemang stärker gemenskap, välmående och ger människor möjlighet att göra sig hörda, bidra till och påverka samhället. Att alla får möjligheten till att engagera sig är skälet till att jag ser fram emot att vara hos just Volontärbyrån.
Ossama gör i sin tur praktik på Forum, och stödjer i det intressepolitiska arbetet. Ossama har en masterexamen inom kriminologi och sociologi. Utöver sina studier föreläser Ossama om brott och brottsförebyggande åtgärder med målet att begränsa kriminalitet och brottslighet med en vision att förändra mentaliteten genom kunskapsspridning.
– Jag är väldigt glad och tacksam för att få möjligheten att praktisera hos Forum och jobba med ämnen som är relaterade till mina studier och mitt intresse för sociala fenomen. Jag ser fram emot att få in foten på arbetsmarknaden och att känna på att jobba på kontor i en miljö där det är engagerade människor som brinner för det de gör.

Varmt välkomna, så roligt att ha er ombord!